Verzorging

Re-vital

Een rijke hydraterende emulsie. Re-vital combineert arganolie, OPC (een krachtige vrije radicaal en antioxidant) en matrixyl om de huid de revitaliseren.

Ondanks de rijke structuur van de crème, is het een prachtig lichte en zijdezachte emulsie die snel wordt opgenomen door de huid. Hierdoor is het ideaal als make-up basis. Re-vital is geschikt als dag- en nachtverzorging.  

  • ARGANOLIE: Arganolie is een plantaardige olie die uit de pitten van de arganboom (Argania spinose L) uit Marokko is gewonnen. Dit hoogwaardige ingrediënt heeft een uitzonderlijk hoog gehalte aan antioxidant vitamine E. De hydraterende werking voorkomt uitdroging en vroegtijdige huidveroudering. Herstelt de beschadigde en gevoelige huid.
     
  • AVOCADO-OLIE: Koudgeperste olie uit de avocado met een zeer hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren, vitamine A, B, D, E, lecithine en fyto-sterolen. Klinische studies hebben bewezen dat avocado-olie gemakkelijker door de huid wordt geabsorbeerd dan de meeste andere oliën. Zijn onverzeepbare bestanddelen maken deze olie zeer toegankelijk. De natuurlijke olie heeft een geel tot rode kleur en wordt moeiteloos toegepast. De olie wordt snel door de huid geabsorbeerd en maakt de huid heerlijk zacht.
Re-vital
Re-vital PH

Re-vital PH

Re-vital PH is de multifunctionele emulsie voor de behandeling van roodheden, vette huid en acne gevoelige huid. Het gemicroniseerde zilver heeft ontstekingsremmende, antibacteriële en anti-schimmel eigenschappen. Andere actieve eigenschappen regenereren de huid en helpt littekens voorkomen. Deze lichte, zijdezachte emulsie heeft tevens een anti-aging effect voor een mooie en gladde huid. Aanbevolen als een dag- en nachtcrème en geschikt voor iedere huid.

  • DEFENSIL: Defensil kalmeert de huid, beschermt en stabiliseert de huidbarrière en vermindert roodheden. De werkzame stoffen binnen defensil bevatten een hoog percentage saponifliable lipiden alsmede linoleenzuur. Linoleenzuur heeft een kalmerende en beschermende werking.
  • GEMICRONISEERD ZILVER: Gemicroniseerd zilver is afkomstig van ultrafijne deeltjes van elementair zilver. Dit heeft een antimicrobieel effect op de huid en deactiveert lage concentraties van bacteriën en schimmels. Het is de perfecte huidverzorging voor een onzuivere huid. Het doel is om de bacteriële kolonisatie te verminderen. Gemicroniseerd zilver hydrateert, reduceert roodheden en stimuleert het herstel van beschadigde huidcellen. Helpt nieuwe ontstekingen voorkomen.

Re-construct


De luxe nieuwe “Age Repair” formule is de meest geavanceerde op de markt en biedt een uitzonderlijke verzorging voor de zeer droge en gevoelige huid.  Verwen de huid met deze rijke, fluweelzachte crème.

De rijke verzorgende formule van Re-construct beschermt de huid tegen weersomstandigheden, centrale verwarming en airconditioning en houdt de huid soepel en zijdezacht. 

  • COLLAGENEER: Bevordert de vorming van type 1 collageen, helpt collagenose te voorkomen en stimuleert de aanmaak van collageen. Geeft strakkere gezichtscontouren en verbetert de elasticiteit van de huid.
  • CELLIGENT: Celligent is een natuurlijke antioxidant met UV-absorberende eigenschappen. Beschermt de huid tegen zonlicht en oxidatieve stress. Bevordert het regeneratieproces van de huid.
  • TARWEKIEMOLIE: Tarwekiemolie wordt gewonnen uit de kiem van de tarwekorrel. De olie bevat bijzonder hoge kwaliteit plantaardige lecithine, vitamine E (255mg / 100g) en provitamine A en D. De doorbloeding van de huid wordt bevorderd en droge en ruwe huidgebieden worden soepel en fluweelzacht.

Re-construct