Maskers

Laser Effect Mask Peptide complex face mask

Celactiverend – hydraterend– verstevigend

Deze geavanceerde maskers bevatten een uniek complex van actieve ingrediënten. Verschillende verstevigende werkstoffen in combinatie met intens hydraterende werkstoffen leveren een pure energie cocktail. De cellen worden geactiveerd en het geeft de huid een frisse en jeugdige uitstraling. Rimpels zijn aanzienlijk verminderd.

 • HYALURONZUUR: Hyaluronzuur is een biotechnologisch product. Klein-moleculair hyaluronzuur is gemaakt om de diepere huidlagen te bereiken. Groot-moleculair hyaluronzuur wordt gebruikt om een wateraantrekkend effect op de buitenste lagen van de huid te maken. Hyaluronzuur creëert een niet plakkerig en onzichtbaar filmlaagje over de huid die de vochtbalans reguleert. Dit krachtige vochtbindende effect zorgt ervoor dat de huid er gladder en voller uitziet.
   
 • PALMITOYL TRIPEPTIDE-5: Tripeptide- 5 stimuleert de productie van collageen.

Bio Cell Mask

Kostbare ingrediënten inclusief collageen en ceramiden vormen een intense beschermende filmlaag die rimpels zichtbaar reduceren. De huid ziet er zichtbaar stevig en elastisch uit.

 • PEPTIDE COMPLEX: Het peptidecomplex is een tri-peptide, veresterd met vetzuren die het immuunsysteem van de huid verbeteren. Verhoogt het vochtgehalte, activeert de vorming van collageen en dringt diep door in de huid. Dit actieve ingrediënt bevordert de elasticiteit, verbetert het immuunsysteem en geeft de huid een gezonde uitstraling.
   
 • HONING: Verbetert het vochtvasthoudend vermogen in de bovenste huidlagen. Honing is een vochtregulator en verlengt significant de activiteit van andere hydraterende factoren. Hierdoor blijft de huid elastisch en fluweelzacht.
   
 • CALENDULA: Calendula-extract wordt verkregen uit de olie van de calendula-bloem. Calendula werkt wondhelend, ontstekingsremmend en rustgevend. Zeer geschikt voor de droge, ruwe en zeer gevoelige huid.
   
 • KOMKOMMER-EXTRACT: Hydrateert de huid intensief en geeft de huid een zacht en glad gevoel. Komkommer-extract staat bekend om zijn verfrissende verkwikkende eigenschappen. Het komkommer-extract heeft een porie-verfijnende werking.

Stretch Lift Mask

Een intensief regenererend en hydraterend masker met sterk geconcentreerde actieve ingrediënten waaronder hyaluronzuur en calendula. Deze ingrediënten geven een zichtbare verbetering van de gelaatscontouren. De speciale vorm van het masker zorgt voor een direct liftend effect en een frisse, stralende en jeugdige huid.

 • CALENDULA: Calendula-extract wordt verkregen uit de olie van de calendula-bloem. Calendula werkt wondhelend, ontstekingsremmend en rustgevend. Zeer geschikt voor de droge, ruwe en zeer gevoelige huid.
 • PAARDENKASTANJE-EXTRACT: Het bloedcirculatie bevorderende extract van paardenkastanje wordt gebruikt voor de verzorging van de gevoelige, rode huid evenals voor rosacea. De bloesems en zaden worden geoogst voor medicinale doeleinden. Ze worden zorgvuldig verwerkt en behouden daardoor haar eigen eigenschappen zoals esculine, rutine, quercetine, flavon, triterpeen saponine, adenosine, alsook bitterstoffen. Deze specifieke werkstoffen versnellen de bloedcirculatie, verstevigen de vaatwanden. Voorkomt vaatwandverwijding, oedeemvorming en vochtverlies in het weefsel.

Re-fresh Gel Mask

Co-enzym Q10 stimuleert de natuurlijke cel functies van de huid en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. In combinatie met de cel activator EGF, geeft het de huid een glad en verzorgd huidgevoel. 

Collageen, hyaluronzuur en allantoïne hydrateren de huid intensief en geven de huid een frisse uitstraling. Ideaal in combinatie met de bdr actieve werkzame serums.

 • OPC- DRUIVENPITOLIE / EXTRACT: Een natuurlijke olie geperst uit druivenpitten met tot 96% onverzadigde vetzuren. De olie is technisch verwerkt en verfijnd om de vitamine A, E en vitamine B6 te behouden. Het percentage olie in de zaden varieert van 6 tot 20%, met een opmerkelijke hoeveelheid linoleenzuur (tot 71%). Verbetert de algemene conditie en zorgt voor een gezonde en mooie huid.  
   
 • EFG - epidermale groeifactor: Stimuleert en versnelt de celdeling.
   
 • ALLANTOINE: Bevordert het huideigen genezingsproces, werkt egaliserend en huid-regenererend. Door het verzachtende effect op de hoornlaag worden dode huidcellen losgeweekt en de talgproductie wordt ondersteund. Allantoïne kalmeert de geïrriteerde huid.