Single Line

De Single Line van bdr beschikt over een uiterst eenvoudig te gebruiken touchpanel met een diversiteit aan toepassingen. Doordat de machine met verschillende handstukken en opzetstukken gebruikt kan worden, kan op die manier de intensiteit van de behandeling op de huid worden afgestemd. 

Het dermabrasiehandstuk zorgt voor een fantastisch gladde huid door middel van een zachte peeling. Daarin tegen beschikken de stimulation handstukken over zeer effectieve microstimulatie voor de huid. Hierbij wordt namelijk gebruik gemaakt van microneedling. 

Als je kiest om met de Single Line van bdr te gaan werken, ben je niet alleen klant bij Cosinta, maar wordt je automatisch partner. As je partner bent, neem je deel aan de time capsule formule waarin we verder gaan dan alleen het leveren van de producten. 

Lees hier meer over de time capsule.

Micropeel

Het speciaal gevormde opzetstuk van de Micropeel glijdt langs de huid, terwijl ongeveer 250 000 micro-haartjes met een hoge frequentie trillen en de opperhuid exfoliëren. Micropeel zorgt daardoor ook voor een stimulans van de bloedcirculatie.

De micropeeltips worden bevestigd aan de Stimulation XL-applicator. De schijf blijft beweegbaar tijdens de behandeling en past zich aan de contouren van het gezicht aan voor een optimale exfoliatie.

 

Profipeel

Profipeel is bdr's gepatenteerde, absoluut huidvriendelijke alternatief voor klassieke microdermabrasie. De Profipeel opzetstukken zijn er in 2 verschillende maten. De profipeel M tip wordt gebruikt op grote huidoppervlaktes, terwijl de Profipeel S is ontworpen voor een meer gerichte toepassing (bijv. voor de behandeling van keratose rond ontstoken acne plekken).

Speciaal gevormde kronen op de draaiende schijf van Profipeel verwijderen dode huidcellen die al zijn verweekt door één van de Re-ation producten. De drukgevoelige veren van de applicator voorkomen beschadigingen van de huid: de Profipeel schijf veert automatisch terug in de bescherming als er te veel druk wordt uitgeoefend.

Stimulation XL

Tijdens deze pijnloze behandeling perforeert de Stimulation XL de bovenste laag van de opperhuid, met gemiddeld 3 micro-openingen per mm2. Een enkele behandeling creëert meer dan 200.000 kanaatjes waardoor de actieve ingrediënten diep in de opperhuid kunnen doordringen waardoor hun effect exponentieel toeneemt. De herstelmechanismen van de huid sluiten de openingen weer snel.

De stimulation XL heeft een unieke plaat met speciaal geplaatste micro-naalden. De naalden stimuleren  de bovenste lagen van de huid, zonder bloed- of lymfevaten te beschadigen.

Stimulation XS

Een speciale behandeling om de regeneratie in specifieke gebieden van de huid te stimuleren. Door de gerichte perforatie van XS worden de geconcentreerde werkstoffen van bijvoorbeeld het serum op de juiste plek afgeleverd, waardoor de regeneratie van de diepere rimpel of het verfijnen van het litteken mogelijk wordt. Het herstelmechanisme van de huid sluit de microperforaties snel weer af.