| Nieuw | De Skinstyler

Nieuw! De Skinstyler

Om er voor te zorgen dat er ook op de huidveroudering wordt gewerkt tijdens de bdr behandelingen, is er een nieuw handstuk ontwikkeld, namelijk de Skinstyler! Dit hoog kwalitatief draadloze handstuk is het nieuwste paradepaardje binnen bdr. Het handstuk bezit over een krachtige motor met een batterij, welke tot 8 uur meegaat. Daarbij is de snelheid van het handstuk makkelijk in te stellen waardoor hij voor elke huid en naalddiepte aanpasbaar is. Maar waarom zou je voor de skinstyler kiezen? Er zijn vergelijkbare pennen op de markt, echter heeft de skinstyler meerdere mogelijkheden. Bdr blijft ook met skinstyler trouw aan het eerder uitgelegde 3-in-1 concept. Vanuit de basis hiervan wordt er weer gestart met het gebruik van fruitzuren, waarna we met een apart opzetstukje de microdermabrasie uitvoeren om op die manier de verhoorning die is losgeweekt goed te verwijderen. Hierna heb je de keuze uit 3 verschillende naaldmodules, namelijk een 42 punts-, 36 punts- en 12 puntsnaald. Hoe minder naaldjes het opzetstukje bevat, hoe intensiever de behandeling wordt. Om het plaatje helemaal compleet te maken, kun je gecombineerd met de naalden van Goldeneye, permanente make-up toepassen met de skinstyler!

Waarom de Skinstyler:

 • Hoogwaardig en draadloos:
  Ervaar flexibiliteit en mobiliteit tijdens behandelingen met het hoogwaardige draadloze handstuk van de Skinstyler.
   
 • Modulaire aanpak:
  Start de behandeling met fruitzuren, gevolgd door microdermabrasie, en kies uit drie naaldmodules voor een gepersonaliseerde aanpak.
   
 • Flexibiliteit voor diverse huidaandoeningen:
  Behandel specifieke huidaandoeningen zoals couperose en rosacea met de flexibele mogelijkheden van de Skinstyler.
   
 • Omzetting van non-invasieve naar invasieve behandeling:
  Transformeer eenvoudig een non-invasieve behandeling naar een invasieve versie voor het stimuleren van wondgenezing en collageenproductie.

Meer weten?

Wil jij graag een specialist worden in huidverbetering met het medical beauty concept van bdr? Dan kunnen we je een aanbod doen waar je niet omheen kunt. Omdat we bij Cosinta zien dat huidspecialistes graag een stapje verder willen in hun behandelaanbod, maar de investering voor micro needling soms te hoog vinden, bieden we je een mooi pakket aan. Deze is opgebouwd uit een aantal cosmeceutische producten welke gebruikt dienen te worden tijdens de behandeling; de verschillende opzetstukjes, het draadloze handstuk en zelfs tien skincare sets om aan de klant mee te geven voor thuis. 

Benieuwd naar de lopende actie met de Skinstyler? Ga naar onze shop, log in en bekijk hoe jij de Skinstyler aan kunt schaffen.