Serums

Re-charge 

Een bron van vocht voor de huid: hyaluron-moleculen lessen de dorst van de huid en slaan vocht op in de bovenste huidlagen. Bevat Panthenol voor een egale huid. Ideaal voor een gecombineerde of vette huid.

Gebruik ’s morgens en ’s avonds na het reinigen van de huid. Een heerlijke start in de morgen en de ideale basis als avondverzorging.

 • HYALURONIC ACID: Hyaluronzuur is een biotechnologisch product. Klein-moleculair hyaluronzuur is gemaakt om de diepere huidlagen te bereiken. Groot-moleculair hyaluronzuur wordt gebruikt om een wateraantrekkend effect op de buitenste lagen van de huid te maken. Hyaluronzuur creëert een niet plakkerig en onzichtbaar filmlaagje over de huid die de vochtbalans reguleert. Dit krachtige vochtbindende effect zorgt ervoor dat de huid er gladder en voller uitziet.
   
 • PANTHENOL: Panthenol behoort tot de vitamine B-groep, welke wordt gewonnen uit onder andere gist, groenten, granen, pinda’s en lever. Het heeft een belangrijke rol in de keratinisatie van de opperhuid, haar en nagels. Panthenol ondersteunt de celvernieuwing van de huid, stimuleert de genezing en voorkomt ontstekingen. Voor een fluweelzachte huid zonder irritaties.
Re-charge sun

Re-charge

 

 

 

 

Re-charge sun
Het compleet nieuwe hyaluron serum overtuigt met zijn drievoudige werking: duurzame hydratatie, zonbescherming en Photoaging repair complex!
 Door de olievrije formulering is het serum extreem licht, absorbeert het onmiddellijk, wordt niet wit en laat het niets anders achter dan een koele, fluweelachtige frisheid op de huid zonder het meestal “zwetende effect” van conventionele zonneproducten. 
 

 • Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine (ook wel Tinosorb S). Deze stabiele en veilige filter beschermt tegen UV-A en UV-B stralen. De filter wordt niet door de huid opgenomen en de filter laat geen hormoonverstorende resultaten zien in onderzoeken. Tevens ontstaat er geen vorming van vrije radicalen en vangt de filter zelfs vrije radicalen weg. De kans op irritatie van de huid is erg klein.
 • diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate (ook wel Uvinul A Plus). Dit is stabiele en veilige UV-A-filter die weinig kans geeft op huidirritatie. De filter wordt niet opgenomen door de huid. De derde filter is ethylhexyl triazone (ook wel Octyltriazone). Ook dit is een stabiele en veilige filter die beschermt tegen UV-B stralen. De filter wordt niet opgenomen door de huid en heeft geen hormoonverstorende eigenschappen.
Re-charge N

Re-charge N hydro serum maximum skin energizer

Re-charge N bevat geconcentreerde ultrafijne hyaluron-moleculen en maken het product uniek in de huidverzorgingsmarkt. Dit intense hydroserum verbetert de regeneratie en versnelt de celdeling. De huid ziet er niet alleen jonger uit – hij is jonger!

Re-charge N levert direct vocht en sluit dit in de huid, activeert de ATP-productie (energie in de cellen). Binnen 3-4 weken is de hydrolipidenlaag compleet verbeterd. 100% Vrij van parabenen,PEG’s, paraffine, emulgatoren, geur- en kleurstoffen. Geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de gevoelige en allergie gevoelige huid.

Gebruik ’s morgens en ’s avonds na het reinigen. Met een hoge concentratie actieve ingrediënten.

 • HYALURONZUUR: Hyaluronzuur is een biotechnologisch product. Klein-moleculair hyaluronzuur is gemaakt om de diepere huidlagen te bereiken. Groot-moleculair hyaluronzuur wordt gebruikt om een wateraantrekkend effect op de buitenste lagen van de huid te maken. Hyaluronzuur creëert een niet plakkerig en onzichtbaar filmlaagje over de huid die de vochtbalans reguleert. Dit krachtige vochtbindende effect zorgt ervoor dat de huid er gladder en voller uitziet.
   
 • HYDRACTIN COMPLEX: Stimuleert de energieproductie van de cel en verbetert de celstofwisseling. De hydrolipidelaag wordt verbeterd. Vochtverlies wordt tegengegaan door de intensief hydraterende werking. Bevordert het regeneratievermogen van de huid en verbetert de huidelasticiteit.

Re-lax 3

Re-lax 3 is en intensief serum tegen mimische rimpels. Activeert de aanmaak van collageen en elastine. Verstevigt de huidstructuur en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Een behandeling van rimpels zonder injecties. Het intensieve serum werkt tegen rimpels die ontstaan door vochtgebrek, stress en mimische rimpels. Voor alle huidtypes en voor de vrouwen en mannen. Uitermate geschikt voor een huid met couperose.

Breng ’s morgens en ’s avonds aan na het reinigen voor een stralende huid.

 • MATRYXIL / MATRYXIL 3000: Een biomimetische, synthetisch geproduceerde peptide die ontwikkeld is om de collageenproductie te ondersteunen en daarbij de basisstructuur van bindweefsel versterkt.  Stimuleert de collageensynthese en verbetert het intercellulaire vezelnetwerk waardoor de fibroblasten in de huid meer collageen en elastine aanmaken, hierdoor wordt de huid steviger. Bij regelmatig gebruik is er een zichtbare vermindering van fijne lijnen en rimpels.
   
 • COENZYM Q10: Co-enzym Q10 gedraagt zich als een vrije-radicalenvanger en helpt zowel voortijdige huidveroudering als rimpelvorming te voorkomen.
   
 • SYN-AKE: Syn-Ake is een synthetische versie van een polypeptide-onderdeel, welke is ontdekt in het gif van de tempeladder (Wagler’s lanspuntslang). De synthetische variant heeft hetzelfde spierverslappende effect als het originele vergif. Het negatieve slangengifproteïne, bestaande uit een lange moleculenketen, is te groot om in de huid te dringen. Het effect zelf is in een kleinere, effectievere tri-peptidemolecule gesplitst dat geschikt is voor huidverzorgingsproducten. Het vermindert de spiersamentrekkingen en maakt de fijne lijnen gladder in afzienbare tijd.
 • TRIFLUOROACETATE): SYN – HYCAN is een gepatenteerde, synthetische tri-peptide. Bevat geen conserveringsmiddelen. Door middel van SYN – HYCAN, kan de productie van lichaamseigen collageen en hyaluronzuur worden verhoogd. De huid ziet er jeugdiger, gezonder en gladder uit.
   
 • WIEROOK: ‘’Heilige wierook’’ is een in de lucht gedroogde hars van de wierookboom. Het beschermt en werkt tegen irritaties, ontstekingen en is antiseptisch.
   

Re-lax 3

Re-set 4D

Re-set 4D 4-dimensional age-repair code eye & lip balm

Celverjongende oog- en lipverzorging met 4-dimentionaal effect die de tekenen van de tijd aanpakt. De unieke applicatie-techniek in combinatie met een verfrissend lichte textuur voorziet de tere huid rondom de ogen langdurig van vocht. Wallen en donkere kringen worden gereduceerd. De huid rondom de lippen is zichtbaar zachter en gladder.

Breng tweemaal daags aan op de gevoelige huid rondom de ogen en lippen door voorzichtig de applicator over de huid te laten draaien. Klop daarna het product zachtjes in met de vingertoppen.

 • PANTHENOL: Panthenol behoort tot de vitamine B-groep, welke wordt gewonnen uit onder andere gist, groenten, granen, pinda’s en lever. Het heeft een belangrijke rol in de keratinisatie van de opperhuid, haar en nagels. Panthenol ondersteunt de celvernieuwing van de huid, stimuleert de genezing en voorkomt ontstekingen. Voor een fluweelzachte huid zonder irritaties.
   
 • PEPTIDE COMPLEX: Het peptidecomplex is een tri-peptide, veresterd met vetzuren die het immuunsysteem van de huid verbeteren. Verhoogt het vochtgehalte, activeert de vorming van collageen en dringt diep door in de huid. Dit actieve ingrediënt bevordert de elasticiteit, verbetert het immuunsysteem en geeft de huid een gezonde uitstraling.
 • ALLANTOINE: Bevordert het huideigen genezingsproces, werkt egaliserend en huid-regenererend. Door het verzachtende effect op de hoornlaag worden dode huidcellen losgeweekt en de talgproductie wordt ondersteund. Allantoïne kalmeert de geïrriteerde huid.

Re-fine pore minimizing fluid complex

Een ultralichte fluïde met een krachtige huidverzorgingsformule: Aquapront® verfijnt poriën en onthult een spectaculair huidbeeld. Dankzij de plankton-extracten heeft de Re-fine een ontstekingsremmend effect. Extracten van groene micro-algen stimuleren de celregeneratie en houden de collageen en elastine in stand voor een mooi huidbeeld. Re-fine, de revolutie van een verfijnde, zichtbaar jonge huid!
Breng 1-2 doseringen ’s morgens en ’s avonds aan voor uw gebruikelijke verzorging.

 • AQUAPRONT®: Aquapront® verfijnt de poriën, reduceert rimpels en fijne lijnen en geeft een evenwichtig huidbeeld.
   
 • EPIDERMIST 4.0: Epidermist 4.0 bevat marine-exopolysaccharide, welke wordt verkregen uit planktonmicro-organismen. Het heeft een gladmakend effect op de huidstructuur en verfijnt de poriën. Epidermist 4.0 kan de groei van bacteriën reguleren, ontstekingen tegengaan en de celvernieuwing verbeteren.
   
 • DERMOCHLORELLA DP: Dermochlorella DP, een extract van de groene micro-alg chlorella vulgaris, verbetert de stevigheid en spanning van de huid door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Kleine zichtbare bloedvaatjes worden gereduceerd waardoor de huid er egaler uitziet.
 • ZOETE AMANDELOLIE: Deze olie wordt verkregen met het doorgewinterde zaad van de zoete amandel. De dikke olie bestaat voornamelijk uit vet-zuurglyceriden. Amandelolie wordt aanbevolen voor de gevoelige, droge en oneffen huid.

Re-fine