| bdr is een uniek Medical Beauty Concept |

Een uniek 3 in 1 behandelconcept 

bdr is een uniek Medical Beauty Concept, omdat er drie methodes worden gecombineerd in één behandeling. Hierdoor kunnen we in één behandelsessie meerdere problemen aanpakken. De synergetische werking van fruitzuren, microdermabrasie en micorneedling maakt de behandeling effectief, snel en minder invasief dan andere behandelingen. Deze gecombineerde aanpak vermindert tekenen van huidveroudering, onzuiverheden, acne, oppervlakkige littekens, fijne lijntjes en hyperpigmentatie.

Hoe ziet de behandeling er precies uit?

​​​​​​In een beknopte beschrijving ziet de behandeling er als volgt uit:

  • Reinigen
  • Fruitzuurpeeling naar behoefte van de huid
  • Microdermabrasie met opzetstuk naar keuze
  • Microneedling (0,2 mm of 0,5 mm)
  • Afsluiting met een masker

Lees hier de uitgebreide beschrijving hoe de behandeling in zijn werk gaat. 

Up-to-date

bdr blijft up-to-date door behandelingen te upgraden op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, vooral op het gebied van microneedling. Recent onderzoek wijst uit dat als we de aanmaak van collageen op hoog niveau willen stimuleren, we intensiever moeten needelen dan dat er werd gedacht. Om er voor te zorgen dat er ook op de huidveroudering wordt gewerkt tijdens de bdr behandelingen, is er een nieuw handstuk ontwikkeld, namelijk de Skinstyler! Dit hoog kwalitatief draadloze handstuk is het nieuwste paradepaardje binnen bdr. 

Lees hier meer over de Skinstyler.

Aanbevolen door artsen

Bdr maakt namelijk gebruik van de kennis van wetenschappers, dermatologen en biochemici, zodat de beste behandeltechnieken worden ontwikkelt. Cosmetisch arts drs. Debby heeft haar naam aan dit merk gekoppeld, omdat zij volledig achter het concept staat. Zij heeft haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en is sinds 2022 ambassadeur voor bdr. Op basis van literatuuronderzoek heeft zij vanuit medisch oogpunt gekeken naar de behandeltechnieken en actieve ingrediënten van bdr. De producten bevatten ingrediënten die echt wat doen voor de huid en goed aansluiten op de behandeltechnieken in de salon. Bdr is een concept waarbij medisch en cosmetisch samenkomen.

Voor & Na