Reiniging met Re-move & Re-move PH

Re-move ultra cleanser is een 100% minerale olie- en zeepvrije reinigingsmelk. Het hydrateert de huid en laat geen olieachtige residuen achter. De huid is voorbereid voor verdere verzorging. De hydraterende basis van Aloë Vera biedt een ontspannende en verfrissende huidsensatie.

Re-move ultra cleanser is ook geschikt als oogmake-upremover. Ervaar iedere ochtend een frisse start en iedere avond als ideale basis voor verjonging van de huid.

  • ALOE VERA: Aloë-Barbadensis wordt gewonnen uit de bladeren van de Aloë Vera-plant en is rijk aan aminozuren, enzymen en diverse mineralen zouten. Het hydrateert, herstelt wonden en is dankzij de ontstekingsremmende werking goed geschikt voor de geïrriteerde huid. Verbetert het herstelvermogen van zonbeschadigde huidcellen.

Re-move

Re-move PH

Deze zeer milde reiniging uit de PH (Pure Harmony) serie bevat ontstekingsremmend microzilver, een waardevol ingrediënt voor het reinigen van de gevoelige, vette en onzuivere huid. Het heeft een talgreducerend en balancerend effect en geeft de huid een frisse uitstraling. Ervaar een schone, egale huid!

  • SEBOCLEAR: De actieve bestandsdelen uit de bladeren van de Mahonia en de wortels van de smalle weegbree, reguleren de talgproductie en hebben een ontstekingsremmende en antibacteriële werking.
  • SALICYLZUUR: Salicylzuur is een natuurlijke, plantaardige werkstof met een antimicrobiële en ontstekingsremmende werking. Het actieve ingrediënt salicylzuur wordt aanbevolen voor de onzuivere huid en de acnehuid. De dode huidcellen worden verwijderd (keratolyse). De huid is gladder en zachter. Salicylzuur heeft een antimicrobiële werking tegen bacteriën en schimmels. Remt de ontwikkeling van micro-organismen op de huid.
     
  • GEMICRONISEERD ZILVER: Gemicroniseerd zilver is afkomstig van ultrafijne deeltjes van elementair zilver. Dit heeft een antimicrobieel effect op de huid en deactiveert lage concentraties van bacteriën en schimmels. Het is de perfecte huidverzorging voor een onzuivere huid. Het doel is om de bacteriële kolonisatie te verminderen. Gemicroniseerd zilver hydrateert, reduceert roodheden en stimuleert het herstel van beschadigde huidcellen. Helpt nieuwe ontstekingen voorkomen.