De Time Capsule formule overstijgt het enkel leveren van producten en apparatuur. Time Capsule is een formule waarmee we op een geheel andere en nieuwe manier de markt benaderen. De partner schoonheidsspecialisten wordt vergaand ondersteund op het gebied van vakvrouwschap, maar zeker ook op het gebied van ondernemerschap.

De wereld verandert. Met deze formule spelen we in op die veranderende markt en de veranderende behoeften van de consument. Vanuit de formule worden de marktontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten gehouden.

Times Capsule biedt de bij de formule aangesloten schoonheidsspecialiste:

§  Exclusiviteit
Een eigen rayon van ongeveer 25.000 inwoners, waarin jij de enige bent die met de formule mag werken. In heel Nederland is het aantal aangesloten salons gemaximeerd op 500. Dit alles om jouw verdiencapaciteit veilig te stellen.

 

§  Onderscheidend vermogen
Het is niet altijd eenvoudig om jouw onderscheidend vermogen aan te geven. Waar ben jij nu anders in dan jouw concurrenten? Met de Time Capsule formule heb je een duidelijke keuze gemaakt. Je specialiseert je in de specifieke bdr-behandelmethode. Daarmee ben je duidelijk  onderscheidend voor jouw klanten.

 

§  Groeikansen
De formule biedt actuele informatie, up to date trainingen en zelfs coaching. Hierdoor realiseer jij zeker een persoonlijke groei, maar ook zal jouw omzet neemt toe door de gefocuste aanpak van de Time Capsule formule.

 

§  Waardecreatie
Door de gegarandeerde exclusiviteit is het niet mogelijk om buiten de formule om de bdr behandelingen te verzorgen. Hierdoor ontstaat er meerwaarde in de schoonheidssalon. De verkoopbaarheid en de waarde van jouw salon wordt hierdoor vergroot.

 

§  Team
In de formule sta je er niet meer alleen voor. Je kunt terugvallen op ondersteuning vanuit Cosinta. De backoffice specialisten van Cosinta staan met raad en daad klaar. Ook zullen onze buitendienst medewerkers elk kwartaal een bezoek brengen om eventuele vragen en knelpunten te bespreken. Maar ook vorm je een hecht team met de collega-partners die zich hebben aangesloten bij de Time Capsule Formule. Ook bij hen kan je eenvoudig terecht met jouw vragen.